Sunday, 25 September 2011

Johnny's steamboat bersama artis kegemaran

Assalamualaikum n happy weekend

Pagi tadi aku dating dengan artis kegemaran aku. kami makan steamboat sama2, berkongsi cerita n window shopping kat Times Square :) . Artis tersebut jemput aku kat kolej kediaman pertama, universiti malaya a.k.a. ASTAR pada pukul 10++ pagi dengan motorsikal kesayangan beliau. beliau bawak motor sangat laju macam merempit. Alhamdulillah kami selamat pergi n balik :D

Kami sampai Times Square terus naik tingkat 3. beliau memang dah plan nak beli blouse labuh, contact lens n belt. kami jalan2 sambil cuci mata dengan baju2 kat sana.Wah!!! cantik2 baju2, beg2, kasut2 di Times Square! harga pun murah2 macam kat Jalan TAR n masjid jamek..tiba2 aku nampak sweater comel ada bulu2 kat hoodnya, harga 29ringgit sahaja. macam nak beli tapi aku dah shopping sakan semalam dgn pyka kat jalan TAR...rasa macam ikut nafsu je kalau aku beli jugak :'( sabar2..mungkin lain kali bila betul2 memerlukan

jalan2 lagi tengok baju lepas tu beliau tanya aku pukul berapa n jam menunjukkan pukul 12.05 tengah hari. kami pun pergi makan. artis suggest makan kat johnny's restaurant. aku tak pernah makan kat sana. jadi, sangat teruja ok!hehehe :D

masuk je johnny's ada doorperson sambut kami n tunjukkan tempat duduk (teringat kerja aku kat pizza hut dulu). lepas duduk, tengok menu n order makanan..aku pun keluarkan w890i buruk kesayangan aku n tekan button yg ada gambar kamera..so, jom tengok gambar aku bersama artis kegemaran aku..hehehe :)


taufu jepun, mihun, kobis, sayur daun hijau, cendawan kecik2
dah masak!! jom makan :)
setting kat johnny's

aku order air choc float
aku ingatkan macam ice choc float kat pizza hut
rupanya float biasa je

jeng jeng!! inilah artis kegemaran aku, Fairus Nurfajilah :)

dia masak steamboat sgt sedap! (campak2 je kot :P )

Fairus Nurfajilah ni kawan aku dalam skuad kawat kaki masa kat matrik dulu. kitorang panggil Fairus ni artis sebab beliau boleh menyanyi n pernah buat performance nyanyian duet masa malam penutup Karnival Kokurikulum Matrikulasi 08/09 (KAKOM). beliau pun pernah join pop band FESENI (Festival Seni) kat UM. kalau bosan2 je, beliau suka nyanyi sorang2. hmm...memang artis la! :D

kami share dessert

Chestnut with syrup. sedap! :)
lain kali aku nak minum thai tea je la

50 sen sahaja n boleh refill!

nisacyikinwan n lain2...sila jangan jeles!! :P
~ rindu kat kawaters KAKOM KMNS 08/09..jom reu!!:) ~

5 comments:

dramaqueen said...

hahaha! pape je la si syima nh,,
mne gmbr kta dok bsuap2 bagai,,
bgi jeles dorg lg,,
hehe,,
nway,,mmg best lepaking ngn ka,,

ANISA said...

jelesnyer........tidakkkkkkkkkk.....mana aci...
dh la merempit lak tu...

Sarah Mohd Saleh said...

eceh..untong laaa makan stemboaatttt

Cik Madi said...

aku pi times square gak semalam ! tak jumpa pun kau

syimiekitty said...

fairus: gambar dah tapis
anisa: jom la dtg KL
sarah: ni baru 2nd time dlm hidup aku mkn steamboat
madihah:takde jodoh nak jumpa ko..huhu :(

Post a Comment