Thursday, 25 October 2012

doodle doktor perubatan

salam aidiladha :)

hahaha...lama sangat3 aku tak update blog..sampai Nisa buat entry pasal aku. terharu sangat kat beliau. jom baca entry pasal blog aku yang dah berkurun sunyi tanpa cerita aku kat SINI.

sepanjang aku tak update blog.. aku sebenarnya tengah belajar macam mana nak lukis doodle guna adobe photoshop. aku pun google la tutorial doodle....dan

jeng jeng jeng...inilah hasilnya


doodle doktor medik!!...walaupun aku ni dental student. aku saje je buat medik punya dulu. sebenarnya aku nak buat doodle untuk semua course kesihatan. medik, dental, biomed,imaging,farmasi dan nursing. orang yang sama, cuma aku tukar2 instruments je. tapi masih lagi dalam proses.

haa...jom la belajar buat doodle sama2..pastu share kat blog masing2...korang boleh dapatkan tutorial yang sangat best, simple dan senang difahami kat sini


seronok sangat belajar lukis doodle...bila tengah semangat sampai boleh leka.
ok jom sambung lukis doodle..semoga bermanfaat

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)
bestnya cuti!!!

5 comments:

pha is said...

doodle muslimah je semua.. yg "muslim" x de ke..? bleh buat utk farmasi pnya... hehe

syimiekitty said...

Haha.betul jugak tu pha is...akan diusahakan insya Allah :)

Anisa Anuar said...

wahhh...pandai gitu...cun2... nnt nk try la...

nurul amira said...

comel je :)
selamat hari raya aidiladha cimot :)

Anisa Anuar said...

nisa tag shima dlm contest ni

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Post a Comment