Saturday, 21 July 2012

happy anniversary to me!


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan 1433H :)

hari ni 1 Ramadhan. Alhamdulillah aku masih boleh menaip. memberikan perkongsian yang tak seberapa. dah setahun blog ini hidup. kehidupannya dengan kisah2 aku yang penuh dengan kenikmatan dan kekalutan, resepi2 seorang amateur dalam bidang masakan dan pelbagai perkongsian ilmu. 

ya dah setahun syimiekitty's story! oh dah setahun jugaklah aku merepek kat sini.haha..banyak benda lagi yang aku kena belajar. kalau ada markah penulisan, isi dan bahasa, mungkin setakat atas pagar je markah yang aku boleh dapat. macam result exam aku la tu. hmm..penampilan blog pulak yang kononnya comel, nampak tak matang pun sebenarnya

ok..jadi banyak benda lah kena improve. harap walaupun bukan semua, tapi masih lagi ada beberapa entry yang memberi manfaat kepada pembaca. terima kasih kepada yang membaca, memberi komen dan memberi sokongan kepada aku selama ini

dengan itu aku ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah berpuasa sepanjang bulan Ramadhan. mari kita sama2 tingkatkan amalan dan perbaiki kelemahan diri. mana tau kalau terlupa nak niat puasa hari2, boleh kita niat puasa untuk sebulan terus macam yang hello kitty kat atas ni buat

happy 1st anniversary to syimiekitty.blogspot.com :)


3 comments:

Anisa Anuar said...

wohoooo....tahniah2....terbaik la...

shima said...

tq nisa...ko byk support aku :) selamat berpuasa

tunkuaisyah said...

wahh..hepi anniversary shima..buatlah kek coklat utk meraikan..hehe

Post a Comment