Wednesday, 28 March 2012

22nd birthday @ Seoul Garden

Assalamualaikum..kabare :)

kali ni aku nak bawak korang terbang ke Seoul, Korea Selatan. ok semua..prepare 5ringgit untuk tiket flight dari lapangan terbang ASTAR

ok..kita dah sampai :)
tahun ni aku roomates dengan march babies @ march future dentists...so, kitorang plan nak celebrate kat Seoul Garden. ni 1st time aku makan kat Seoul Garden. aku jarang sangat makan buffet, steamboat dan grill.  jadi tahap excited tu sangat hyper! yeahh.. jom lah tengok apa yang ada kat Seoul Garden

salad
ayam dan daging kambing pun ada

sunnah nabi makan buah dulu 

ayam, daging dan ikan

masak!!

daging balut dengan salad macam makanan orang Korea kononnya

yummy!! ABC

ais krim dan jeli

student price untuk dinner RM37

kek tiramisu dari Secret Recipe. tak larat dah nak makan

22, 27 & 2 Mac 1990
kami dapat hadiah chop stick rabbit
terima kasih kawan2 :)
Alhamdulillah...sedap!! bukan selalu aku dapat makan buffet. rasa macam nak makan kat sini lagi. kalau lunch murah sikit, RM27. terima kasih kawan2 yang meraikan :D

2 comments:

ANISA said...

nampak sedap...suka2

trunatersipu2 said...

wah...bez gler

Post a Comment