Friday, 22 June 2012

jadual final exam saya


Assalamualaikum and happy2 day :)

macam dah habis study semua sempat buat jadual exam guna adobe photoshope lg
dikala orang lain dah habis exam..dah kemas barang2 dan kosongkan bilik..dah tarik luggage besar keluar dari bilik..ada jugak yang dah cuti kat rumah..
aku di sini bersama teman2 seperjuangan masih berhempas pulas menelaah pelajaran sebagai persediaan final exam kami
berhempas pulas tu hiperbola sangat la...ada je masa update berita2 terkini di alam maya,makan biskut dan take a long nap ZzzzZZzz(nap sepatutnya kejap je kan)

Ya Allah..permudahkanlah kami menjawab soalan2 peperiksaan dan mendapat keputusan yang terbaik.amin  :)

5 comments:

pha is said...

5 paper? tapi dahsyat jugak la sampai 4 paper dalam 2 hari berturut-turut. hehe.

pha is sem ni 9 paper, dalam 2 minggu.... hehehe

shima said...

ni sebenarnya tak dahsyat sgt sbb year lain 5hari berturut2 exam..beberapa hari lepas exam terus dpt result

Nizam Ijam said...

alamak... goodluck k :)

shima said...

Alhamdulillah...result dah dpt...semua 3rd year pass exam :)

Anonymous said...

Personal opinion is generally exhibited in various types
of editorial writings. E-papers are able to take advantage of story, sacrificing other,
decidedly less important stories and giving as much detail
about breaking news as possible. Hindi Samachar is entertaining millions of people with incredible reports, events,
information and gossips. You can read more about Todays English
news headlines. The contempt he held for America had little to do with politics and democracy.



Also visit my blog :: click here

Post a Comment